Jouw Eco Wardrobe

Eco fashion duurzame mode

Eco Fashion Made Easy

Het is nog niet zo gemakkelijk om een duurzame garderobe samen te stellen. Want waar begin je nu? Duurzaamheid is nog lang niet transparant. Het is moeilijk om de juiste merken en de juiste winkels te vinden.

Duurzame Stylist

Onze stylisten zijn opgeleid in fair fashion. Zij kunnen je alles vertellen over duurzame mode en laten zien waar je mooie items kunt shoppen, ongeacht je budget. Want ze kunnen je ook laten zien dat eco fashion echt niet duur hoeft te zijn. Het gaat vooral om het maken van slimme keuzes.

Wardrobe Planning of Personal Shopping

De duurzame stylist kan met jou je garderobe bekijken, en advies geven over hoe jij je garderobe kunt verduurzamen. Ook kan je met de stylist een afspraak maken om te gaan shoppen. De stylist weet precies waar de eco fashion te koop is, welke duurzame fashion winkels er zijn en hoe je, voor welk budget dan ook, een mooie eco-fashion-style kunt shoppen.

Afspraak Maken

Hieronder lees je meer over het maken van een afspraak bij Stylist at Work. Wij zorgen ervoor dat jij gekoppeld wordt aan de beste stylist en een goed, praktisch advies krijgt over eco fashion.

Workshop

Wil je je nog meer verdiepen in eco fashion? Volg dan de workshop 'duurzame garderobe' bij Angel Fashion Academy! Dit is een praktische workshop waarin je zelf aan de slag gaat en de basic duurzame keuzes leert maken.

Duurzame mode eco fashion
Hoe werkt het?

One Eco-stylist gaat met jou aan de slag om jouw garderobe duurzaam te maken. De stylist weet de juiste merken en winkels te vinden en kan je ondersteunen om jouw duurzame goals te behalen. De stylist kan voor je shoppen, tips geven over duurzame mode en een wardrobe planning maken voor jouw ideale duurzame garderobe.

Persoonlijk plan

Na het advies krijg je digitaal je persoonlijke wardrobe plan doorgestuurd.Je hebt zo alles op een rijtje staan en je kunt alles op je gemak nog nalezen.

Prijzen

Een afspraak met onze  Eco-Stylist kost €65,- per uur, incl. btw. Tijdens de intake bespreek je je wensen met de stylist en kan de stylist aangeven hoeveel tijd het ongeveer gaat kosten.

Afspraak maken

Wil je een afspraak inplannen met de stylist, stuur een mail naar info@stylistatwork.nl of bel 06 36 46 59 38

Meer Weten Over Ons

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je in voor onze nieuwsbrief via info@stylistatwork.nl

Stylist at Work is onderdeel van Angel Fashion Academy en gevestigd in de Fashion Office

Share a Little Love

Ons Adres

Spoordijk 17
Utrecht